Welkom bij yannicklataster.nl

Eindelijk is het zover. Mijn nieuwe website is vanaf 1 januari online en klaar om u een kijkje in de keuken te geven van mijn werk als gemeenteraadslid in Kerkrade. Via deze website wil ik u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, de standpunten van de CDA fractie en de agenda voor de komende tijd. U kunt actief meedoen door te reageren en te discussiëren. Op die manier wordt uw stem de gehele 4 jaar gehoord en niet alleen tijdens de verkiezingen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om u in te schrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u nooit iets hoeft te missen.

Echter het meest belangrijke is dat u nu nog makkelijk met mij in contact kunt komen voor het geval dat u vragen, opmerkingen of suggesties heeft t.a.v. onze stad en het gemeentelijk beleid.

Ik hoop dat u deze website als een waardevolle aanvulling beleeft op het nieuws uit de Kerkraadse politiek.

Hartelijke groeten,

Yannick